09 października - Restro
Menu Zamknij

09 października

Zupa dnia do każdego zestawu
Krem z pieczarek portobello z oliwą truflową i kardamonem
Pizza Quattro Satgioni
Szynka, pieczarki, oliwki, anchovies
28,00 zł
*******************************************************
Premium menu
Gęsia wątróbka flambirowana w brandy z włoskim i laskowymi orzechami, szalotką, estrgonowym masłem
, sałatką z piklownej cukinii, rzodkwi i kalarepy z malinową winegret i kukurydzianym chlebem
29,90 zł
*************************************************
Special of the Day
Sandacz marynowany w majeranku i pietruszkowej oliwie
z sosem crema di porri
****
Ziemnaki Boulangère w tymiankowym bulionie
****
Pieczony kalafior z winegret z palonego masła
z migdałami i płatkami chili
29,90 zł
******************************************************
Lunch of the Day
Pierś kurczaka w chrupiącej ziołowej skorupce z salsą Verde
****
Ziemniak opiekany w wędzonej papryce
****
Biała kapusta z piklowaną dynia, ziarnami kolendry, crunch z pestek dyni z czosnkowym dipem
24,00 zł
*******************************************************************
Vege lunch
Pierożki z ricottą, ziemniakiem, prażonymi rydzami i szalotką w grzybowym bulionie z prażoną cebulką, popcornem z gryki i oliwą truflową
29,90 zł
***************************************************************
Tiramisu/ Creme brulle 11,-
Raviolli oraz pierożki naszej produkcji
Tylko na zamówienie
Świeże odbierz w każdą środę lub piątek
Szczegóły u obsługi 15 szt / 19,90

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *