Menu Zamknij

14 sierpnia

Zupa dnia do każdego zestawu
Krem z pieczarek Portobello z truflowa oliwą

Pizza alla Pancetta
Bekon, roszponka, ogórkowe spaghetti,
pomidory, koperkowa oliwa
28,00 zł
*******************************************************
Premium menu
Wołowina stir fry w marynacie Cayenne z
arachidową oliwą na pieczonym
bakłażanie w miętowym jogurcie z
pieczoną papryką i chlebowym paluchem
z oliwkami
29,90 zł
*************************************************
Special of the Day
Filet z morszczuka australijskiego
w piwo-ryżowej skorupce
z kremowym sosem borowikowym
****
Ragout z francuskich ziemniaków, szparagowej
fasoli i rzodkwi w tymiankowej emulsji
29,90 zł
******************************************************
Lunch of the Day( danie bezglutenowe )
Roladka z indyka nadziewana szpinakiem, bekonem i
Blue cheese z szałwiowym sosem
****
Ziemniaki opiekane z wędzoną papryką
****
Sałata z dipem ogórkowymi i pestkami słonecznika
24,00 zł
*******************************************************************
Vege lunch
Pierożki z kurkami, szpinakiem,
gryką i pecorino w winno-maślanym sosie
z orzechami włoskimi i selerem naciowym
29,90 zł
***************************************************************
Ravioli i pierożki naszej produkcji
Tylko na zamówienie
Zamówienia przyjmujemy
w poniedziałek, wtorek i czwartek do godz.15
Świeżutkie odbierz w każdą środę lub piątek
Szczegóły u obsługi
15 szt / 19,90

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *