19 maja - Restro
Menu Zamknij

19 maja

Pizza menu

Krem z ciecierzycy z pesto z rukoli i pestek słonecznika

****

Pizza: boczek, cebula, jajko

28,00  zł

******************************************************************

Premium menu

Krem z ciecierzycy z pesto z rukoli i pestek słonecznika

****

Małże duszone w winie z czosnkiem, koprem, selerem naciowym
i estragonem na ragout z warzyw z szafranowym Aioli

29,90 zł

******************************************************************

Special of the Day

Krem z ciecierzycy z pesto z rukoli i pestek słonecznika

****

Polędwiczka wieprzowa alla wellington z tapenadą z suszonym pomidorów,
bakłażana i sera provolone z tymiankowym sosem z zielonym pieprzem

****

Ziemniak  hasselback z masłem truflowym

****

Tagliatelle z ogórka i białej rzodkwi

z pomarańczową winegret

29,90 zł

******************************************************************

Lunch of the Day ( danie bezglutenowe)

Krem z ciecierzycy z pesto z rukoli i pestek słonecznika

****

Pierś z indyka nadziewana selerem, naciowy

z sezamem i marchwią z sosem Verde

w aromacie pomarańcza

****

Ryż ze szpinakiem

****

Mix sałat z dipem rzodkiewkowym

24,00 zł

******************************************************************

Vege lunch

Krem z ciecierzycy z pesto z rukoli i pestek słonecznika

****

Kozi ser smażony na oleju kokosowym na liściach szpinaku z chutney z rabarbaru i truskawek  z konfitowanymi pomidorkami i pestkami dyni

29,90  zł

Restro Sweetness

Tiramisu 11,00 zł

Krem brulee 11,00 zł

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *