19 października - Restro
Menu Zamknij

19 października

Zupa dnia do każdego zestawu
Krem z pieczonych warzyw i grochu z prażoną cebulką i świeżym majerankiem
Pizza
Spack, szpinak, gorgonzola, pesto z suszonych pomidorów
28,00 zł
*******************************************************
Premium menu
Gravlax z łososia marynowany w brandy, koprze i czarnym młotkowany pieprzu z gryczanymi
placuszkami ,carpaccio z Granny Smitha w emulsji wasabi i sałatką z dymki, kiełków fasoli i słonecznika
z pikantną chili
29,90 zł
*******************************************************
Special of the day
Baranina pieczona w rozmarynie i mięcie z musztardowo-rydzowym sosem, ziemniaczanymi kluseczkami i sałatką z pieczonych buraków,
rzodkwi i melona z miętowo-różaną
winegret z pestkami dyni
29,90 zł
******************************************************
Lunch of the day
Kurczak w marynacie jerk z jogurtową salsą z mango i ananasem z sałatką kimchi
****
Ryż kokosowy z pieczonymi plastrami czosnku
24,00 zł
*********************************************************
Vege lunch
Risotto z borowikami w rozmarynowej emulsji z pieczoną dynią, natką pietruszki i serem halloumi
29,90 zł
*********************************************************
Tiramisu/ Creme brulle 11,-

Raviolli oraz pierożki naszej produkcji
Tylko na zamówienie
Świeże odbierz w każdą środę lub piątek
Szczegóły u obsługi 15 szt / 19,90

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *