19 sierpnia - Restro
Menu Zamknij

19 sierpnia

 

Zupa dnia do każdego zestawu
Krem pomidorowy z mleczkiem kokosowym i bazyliowym pesto
Pizza
Bekon, pieczarki, pomidorki cherry, ziołowe pesto
28,00 zł
*******************************************************
Premium menu
Ravioli z cielęciną i borowikami w grzybowym bulionie z prażoną natką pietruszki, szałwią, marchwią i maślaną emulsją z Grana Padano
29,90 zł
*************************************************
Special of the Day
Filet z sandacza zapieczony pod kruszonką z jajek, masła klarowanego oraz pietruszki
***
Carpaccio z pieczonego ziemniaka w sosie koperkowo-czosnkowym
***
Tagiatelle z ogórka i białej rzodkwi z dipem z kwaśnej śmietany z jabłkiem i wasabi
29,90 zł
******************************************************
Lunch of the Day
Pierś z kurczaka zapieczona w papierze sago
z ragout warzywnym, mozarellą i emulsją
z oregano i tymianku
***
Ryż basmati ze szpinakiem, pieczonym czosnkiem i pestkami słonecznika
***
Sałatka z marchwi z pomarańczą, chili i pora z
dipem jogurtowo-miodowym
24,00 zł
*******************************************************************
Vege lunch
Ratatouille z cukinii, bakłażana i pomidora zapieczone z beszamelem i sosem neapolitańskim z grillowanym
serem Halloumi w słodko- kwaśnej glazurze z miodu,
chili i octu cherry
29,90 zł

***************************************************************

Lunch after lunch ( 16:00-18:00)

Menu dostępne w lokalu

24,00 zł

Ravioli oraz pierożki naszej produkcji

Tylko na zamówienie
Zamówienia przyjmujemy

w poniedziałek, wtorek i czwartek do godz.15

Świeżutkie odbierz w każdą środę lub piątek

Szczegóły u obsługi

15 szt / 19,90 zł

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *