Menu Zamknij

2 września

Zupa kurkowa z korzennymi warzywami, koprem i oliwą truflową
Pizza
Spianata piccante, gorgonzola, zielone chilli, szalotka
28,00 zł
*******************************************************
Premium menu
Gęsia wątróbka flambirowa w cydrze na francuskim toście z konfiturą z czerwonej cebuli , karmelizowaną cykorią i sałatką z kiełków i rukoli z malinową wiengret
29,90 zł
*************************************** **********
Special of the Day
Filet z dorady z cytrusową salsą
na kokosowym risotto z cukrowym groszkiem
****
Pomidory malinowe z włoskim koprem, oliwkami i francuską winegret
29,90 zł
******************************************************
Lunch of the Day
Stek z karku wieprzowego z pastą Baba ganoush
****
Ziemniak opiekany w czarnuszce z czosnkową oliwą
****
Sałatka z piklowanego ogórka z fasolą,
szalotką i ziołową winegret
24,00 zł
*******************************************************************
Vege lunch
Mozzarella di bufala w cieście filo z konfiturą z figi na liściach szpinaku z pestkami słonecznika, marynowaną gruszką i balsamiczną winegret
29,90 zł

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *