Menu Close

21 sierpnia

Zupa z korzennych warzyw z młodą kapustą,

 botwiną i świeżym majerankiem.

Pizza  

 Szynka parmeńska, Coppa allimentari, zielone chilli,

pomidorki cherry.

28,00 zł

*******************************************************

Premium menu

Pierożki z wędzonym łososiem, ziemniakami i twarogiem szczypiorkowym w maślanym sosie z chilli, kolendrą

, concasse z pomidorów z trybulą

29,90 zł

*************************************************

Special of the Day

Żeberka pieczone w glazurze pimenton z imbirem, czosnkiem i salsą pico de galo

****

        Zapiekanka a la Tortilla de patatas

****

Sałatka z ogórków małosolnych, bobu, szalotki i musztardy francuskiej z oliwą truflową

29,90 zł

******************************************************

Lunch of the Day

Burger z dzika z jałowcem, pestkami słonecznika, mozzarellą i czarnuszką z konfiturą z karmelizowanej

 cebuli i rabarbaru

****

Caserolla z sosem Mornay

****

Sałatka z selera, jabłek i orzechów z dipem jogurtowo chrzanowym

24,00 zł

*******************************************************************

Vege lunch

Quesadilla z batatem, czerwoną fasolą, słodką kukurydzą, papryką, szalotką zapieczoną

 z wędzonym serem z salsą verde

****

Kruche sałaty z pestkami granatu, avokado i

 winegretem ogórkowo-arbuzowym

29,90 zł

***************************************************************

Na słodko

Tiramisu/ Creme brulle  11,-

 Ciasto Szpinakowe 12,-

Lody 5,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *