Menu Close

9 września

Zupa dnia do każdego zestawu

Krem z czerwonej soczewicy z dipem z fety
Pizza
Szynka, pieczarki, parmezan , dymka
28,00 zł
*******************************************************
Premium menu
Tatar wołowy z cebulkami boretano, szalotką
, oliwą truflową i piklowanym ogórkiem z razową grzanką
z tapenadą z pieczonego czosnku
i sałatką z dyni marynowanej
w cynamonie i anyżu
29,90 zł
*************************************************
Special of the Day
Halibut marynowany w imbirowo-szczypiorkowym miso z sosem pietruszkowym
****
Kremowa polenta z oliwkami i groszkiem
****
Frisee z melonem, pomarańczami
i cytrusowa winegret
29,90 zł
******************************************************
Lunch of the Day
Kark wieprzowy pieczony w papierze saga z bakłażanem, cukinią i boczniakiem zapieczona ementalerem
****
Ziemniak opiekany w Pimentonie
24,00 zł
*******************************************************************
Vege lunch
Ravioli z borowikami i wiejskim twarogiem z winno-maślanym parmezanowym sosie z podgrzybkami i
chrustem z marchewki
29,90 zł
***************************************************************
Restro sweetness
Tiramisu/ Creme brulle 11,-
Lody 5,-(Brownie,Mango,Krówka,Śmietanka)
Restro Farina
Raviolli oraz pierożki naszej produkcji
Tylko na zamówienie
Świeże odbierz w każdą środę lub piątek
Szczegóły u obsługi
15 szt / 19,90 zł

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *