LUNCH MENU- 01 kwietnia
Zupa w każdym zestawie
Minestrone z korzeniowymi warzywami, włoską
kapustą, białą fasolą i słodkimi pomidorami z pesto z bazylii i parmezanu
******************************************
Pizza menu
Szynka cotto/Pieczarki/Pecorino
36,00 zł
**********************************************
Special of the day
Roladka z piersi indyka nadziewana gorgonzolą, szpinakiem i oliwkami w plastrach szynki parmeńskiej/ Kremowy sos z boczniaków z natką kolendry i chilli/Pieczony ziemniak w maśle czosnkowo-sardelowym/Sałatka z brukselki z pomidorami, piklowaną czerwoną cebulką w ziołową winegret
39,00 zł
******************************************************
Lunch of the day
Makaron penne z wolno pieczoną wieprzową, prażonym boczkiem, pieczarkami i szpinakiem w sosie alfredo z dynią i parmezanem/Chipsy z bakłażana /Sałatka z rukoli z oliwą tymiankową
36,00 zł
*********************************************
Vege lunch
Naleśniki Banh Xo z warzywami stir fry/ Kiełki fasoli mung/Awokado/Marynowana feta/Dip słodko kwaśny z miodem i limonką/ Sałatka ze świeżych ziół i kiełków/Chrust z makaronu vermicale
39,00 zł
******************************************************
Danie z pieca
Chili con carne:
Wołowina/Wieprzowina/Fasola/Kukurydza/Chili/
Salsa pomidorowa z czerwoną cebulką/Chipsy z tortilli/Dip avocado/Kwaśna śmietana
35,00 zł
******************************************************
Krewetki
Krewetki z pieca (10 szt) duszone z cukinią, szpinakiem i czosnkiem w ziołowym maśle i winie z papryczką chili/ Domowa foccacia
56,00 zł
Opakowanie na wynos +2 zł