LUNCH MENU- 23 maja
Zupa w każdym zestawie
Krem z białych warzyw i pieczonego czosnku z pesto z rukoli i pestek słonecznika
******************************************
Pizza menu
Szynka cotto/Pomidory/Szpinak/Gorgonzola
38,00 zł
**********************************************
Special of the day
Miętus pieczony marynowany w zestach cytryny i natce pietruszki z sosem ostrygowym/Kuskus z suszonymi pomidorami i prażonymi pestkami dyni/Fasolka szparagowa z czosnkowym masełkiem i pszenną kruszonką
40,00 zł
******************************************************
Lunch of the day
Enchiladas z wolno pieczoną wieprzowiną, cukinią papryką i boczniakami zapieczona z pomidorami i serem cheddar/Mix kolorowych sałat z ogórkiem i imbirową winegret
37,00 zł
*******************************************************
Vege lunch
Spaghetti aglio oilo ze szparagami, papryczką habanero i natką pietruszki/ Konfitowane pomidorki cherry/ Parmezan/ Rucola
39,00 zł
******************************************************
Danie z pieca
Pikantny gulasz wieprzowym z korzennymi warzywami, natką pietruszki/Kwaśna śmietana/Concasse z pomidorów/Młode ziemniaki
36,00 zł
******************************************************
Krewetki
Krewetki z pieca (10 szt) duszone z cukinią, szpinakiem i czosnkiem w ziołowym maśle i winie z papryczką chili/ Domowa foccacia
56,00 zł
Opakowanie na wynos +2 zł